Video: Patrick Kane s Mariánom Hossom vyškolili Višňovského

26.10.2011 Celý región

Odporúčame:
Marián Hossa krásnym gólom zažiaril v Anaheime
NEW YORK 26. októbra (WEBNOVINY) - Slovenský hokejový útočník Marián Hossa sa stal treťou hviezdou utorňajšieho duelu zámorskej NHL Chicago - Anaheim.

Tridsaťdvaročný krídelník prispel k triumfu Chicaga jedným gólom, keď v 31. minúte vyrovnával na 1:1, po nádhernej prihrávke Patricka Kanea, ktorej nedokázal zabrániť ani slovenský obranca Anaheimu Ľubomír Višňovský.

Pre Mariána Hossu to bol už piaty presný zásah v tejto sezóne. Obranca Ľubomír Višňovský odohral viac ako 31 minút.

"Danny Carcillo odviedol vynikajúcu prácu, keď na seba naviazal dvoch hráčov súpera. Patrick ma našiel peknou prihrávkou a pre mňa už nebol problém trafiť, mal som to veľmi jednoduché," povedal po stretnutí slovenský útočník.

Veľký podiel na víťazstve Blackhawks má útočník Patrick Kane, ktorý v riadnom hracom čase dvakrát asistoval a napokon premenil rozhodujúci samostatný nájazd.

"Jastrabom" sa v tejto sezóne podarilo uspieť v nájazdoch až na tretí pokus, keď predtým v "lotérii" nestačili na Boston a Colorado.

"Trochu som zmenil formát tréningov a nájazdy sme nacvičovali nie na ich konci, ale uprostred," prezradil tréner Chicaga Joel Quenneville. Jeho náprotivok Randy Carlyle tak odchádzal zo svojho päťstého duelu v pozícii hlavného kouča Ducks s prehrou, nepomohli mu ani presné zásahy skúsených Ryana Getzlafa a Teemu Selänneho. Fínsky veterán v utorok zaznamenal už 640. gól v NHL a v historickej tabuľke kanonierov sa vyrovnal trinástemu v poradí Davovi Andreychukovi.

 

Vyberte región

mark